Bedankt Juf/Meester

Zelf geniet ik er erg van om een leuk cadeautje te maken/bedenken voor de juf en/of Meester aan het eind van het schooljaar. Het hoeft niet veel te kosten, maar gewoon een klein gebaar als dank!

Heb je geen inspiratie of wil je alleen tips waar je iets leuks kan kopen, dan is deze blog voor jou. En lieve mensen…niets moet;) dus voel je vooral niet minder als je er geen werk van wilt maken.

1. Koop een leuke poster van de Bergen. Hierbij kan je de tekst op een klein kaartje zetten “Bedankt voor dit schooljaar, er is weer “Bergen” werk verzet.”2. Vul een zakje met confetti en hang hem aan een kaart, met een tekst: Bedankt, dit jaar was een feestje!3. Koop een klein terracota potje met een vet plantje, en schrijf er met een witte verf stift, Thanks/Bedankt op. En zet op een kaartje de tekst “Dit jaar was weer “VET”cool!4. Koop een linnentas en laat hem bv. bedrukken ( ik heb het toen bij de Hema laten doen ) of laat je kind een tekening er op maken met textiel stift. En zet op de kaart de tekst ” Bedankt voor dit fanTAStische schooljaar.5. Bewerk een foto van je kind met een bv. een stropdas, bril, hoedje. En zet de tekst erbij “Bedankt, ik ben dit schooljaar veel “wijzer” geworden.”6. Koop een houten bloem en hang er een kaartje aan “Dank zij u mocht ik weer groeien” Ik liet de kinderen zelf de bloem na tekenen om het nog persoonlijker te maken. Maar je kan er ook nog een gedichtje op het kaartje bij zetten. Zie hier onder bij het kopje teksten voor wat voorbeelden.

7. Maak een rapport voor de juf/meester dat het een “geslaagd” jaar was, en print die uit. Kan met of zonder foto van het kind.

8. Ik kocht een hart van vogelzaad ( ik kocht hem bij Vogelhuisje.nl ) en doe er een kaartje bij met de tekst Dit jaar is om “GEVLOGEN”.

9. Ik kocht een bijenkastje bij Dille en Kamille ( https://www.dille-kamille.nl/bijenkast-zeshoekig-stapelbaar-00023112.html ) en een potje met honing bij Bijenbaas ( https://www.bijenbaas.nl/ ) Doe er een leuk kaartje erbij met de tekst…”Het schooljaar is weer voorBIJ.

T E K S T E N
Hier wat inspiratie met wat leuke teksten/gedichtjes.
– Juf/ meester leerde mij rekenen.
Juf/ meester leerde mij lachen
Juf/meester leerde mij schrijven
Daarom schrijf ik nu: tot volgend jaar
Tekst : Eline Iepez

– Ik groeide en
bloeide, dank zij u.
Daarom zeg ik;
Dag lieve juf bedankt,
want dat was
het voor nu.
Tekst: Huis van Mijn

– U was MEESTERlijk goed!

– Goed gejuft!

– Ze noemen u niet voor niets leer”KRACHT”.

– Je bent een juf/meester om nooit te vergeten, dat mag je best weten.


LEUKE TIPS VOOR CADEAUTJES

Een mok voor de meester of juf. Bij Dagelijkse Broodkruimels

Een leuk armbandje voor de Juf of Meester, van Creakip.

Heel veel verschillende leuke cadeautjes, bv. een etui, pen & een tas voor de Meester of Juf bij Miek in Vorm.

Een leuk punnik woord met Juf of Meester bij PomPom


Terug naar blog